Oppervlaktebescherming

››  5 producten

Bescherm cilindervormige producten tegen krassen met plastic buisnet of een kartonnen mof

Plastic buisnet, kartonnen moffen en vierkante kartonnen buis op rol zijn ideale verpakkingen voor producten met een cilindervormige, langwerpige of onregelmatige vorm. Deze elastische verpakkingen passen zich perfect aan de vorm van de goederen aan en beschermen delicate oppervlakken tegen krassen en stoten.

Ideale verpakking voor moeilijke producten

Soepel en zacht plastic buisnet is bijzonder elastisch. Het laat zich makkelijk rond cilindervormige producten aanbrengen, zoals onderdelen van machines bijvoorbeeld. Het buisnet sluit nauw aan rond de producten en voorkomt dat ze tegen elkaar kunnen schuren.

Kartonnen moffen en schuimmof per stuk of op rol vervullen dezelfde functie van plastic buisnet. Ze zijn echter iets dikker en vangen ook perfect lichte schokken op. Moffen zijn ideaal als individuele verpakking van flessen.

In een schuimmof op rol of vierkante kartonnen buis op rol kan u makkelijk langwerpige, smalle en cilindervormige producten verpakken. U rolt de schuimmof of de kartonnen buis gewoon af op de gewenste lengte en snijdt ze dan door. Zo beschikt u altijd over een verpakking op de exacte maat van uw producten.

Beschermende verpakkingsmaterialen

Rajapack levert een zeer uitgebreid assortiment beschermende verpakkingsmaterialen. Buisnet en moffen zijn daar slechts een klein deeltje van. U vindt bij ons ook luchtkussenfolie, opvulmateriaal, opvulmachines, schuimfolie, corrosiewerende verpakkingen, antistatische verpakkingen, beschermhoeken en profielen, en tussenbladen.

Bel ons voor professioneel advies inzake beschermingsmateriaal voor delicate oppervlakken, op het nummer: 012 260 260
Flo-pak super green
 

Kleur

Recycleerbaar

  •  (3)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Schuimmof per stuk
1 referentie

Vanaf 45,10 € Excl. BTW
Schuimmof op rol
1 referentie

Vanaf 28,90 € Excl. BTW
Kartonnen mof
3 referenties

Vanaf 29,60 € Excl. BTW
Plastic buisnet in dispenserdoos
7 referenties

Vanaf 45,40 € Excl. BTW
Kartonnen buis op rol
3 referenties

Vanaf 37,75 € Excl. BTW
1