Documentenhoesjes

››  12 producten

Stop transportdocumenten in een zelfklevend documentenhoesje

Vaak gaan transporten of verzendingen vergezeld van belangrijke documenten, zoals: facturen, leveringsbons, douanepapieren, bestelbonnnen, enz. Stop deze documenten in een documentenhoesje en kleef dat op uw verpakkingen. Zo bent u er zeker van dat deze documenten tijdens het transport niet verloren gaan.

Documentenhoesjes beschermen uw documenten

Zelfklevende documentenhoesjes zijn vervaardigd uit transparant of bedrukt plastic. Ze beschermen uw transportdocumenten tegen scheuren, vocht en vlekken. Bovendien blijven de documenten leesbaar in het documentenhoesje. Daarom moet uw verpakking niet geopend worden om bijvoorbeeld de inhoud te controleren.

Documentenhoesjes hebben een volledig zelfklevende rug. Verwijder het beschermpapier en kleef ze op uw verpakkingen en dozen. Ze kleven snel en sterk op vrijwel elke ondergrond. Documentenhoesjes kunnen niet losgetrokken worden tijdens de verhandeling van uw goederen.

Diverse soorten documentenhoesjes

Via de Rajapack webshop bestelt u documentenhoesjes in verschillende kwaliteit. Voor normale zendingen kiest u voor de 60 micron hoesjes. Voor extra stevigheid zijn de 70 micron hoesjes ideaal. Allebei de hoesjes zijn eenvoudig te bevestigen door de zelfklevende zijde.

Zelfklevende documentenhoesjes zijn beschikbaar in 11 formaten. Ze worden meestal geleverd in een handige dispenserdoos waaruit u de hoesjes makkelijk kan nemen.

Documentenhoesjes, etiketten en labels

Soms moet u naast documentenhoesjes uw verpakking ook nog van andere informatie voorzien. Dat kan perfect met verpakkingsetiketten, gevarenetiketten of met gewone zelfklevende etiketten waarop u informatie print.

Bel ons voor professioneel advies inzake zelfklevende documentenhoesjes, op het nummer: 012 260 260
Bedrukte zelfklevende documentenhoesjes
 

Kleur

  •  (3)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Greenlist documentenhoesjes
3 referenties

Vanaf 30,00 € Excl. BTW
Quicklist ® documentenhoesjes
3 referenties

Vanaf 25,80 € Excl. BTW
1