Lange dozen

››  7 producten

Lange kartonnen dozen zijn ideaal voor het verpakken van lange smalle producten

Vaak is het niet makkelijk om een lang en smal product veilig te verpakken voor verzending of transport. Daarom biedt Rajapack een ruim gamma van lange kartonnen dozen en postdozen, ideaal als verpakking van elk langwerpig artikel. Lange kartonnen dozen zijn beschikbaar in enkelgolfkarton voor de minder breekbare producten en in dubbelgolfkarton voor de zwaardere producten. Teckelbox dozen zijn lange kartonnen dozen die aan de lange zijde openen. Hierdoor kan u heel eenvoudig uw lang smal product in de doos steken. Lange telescopische dozen bestaan uit twee helften die over elkaar heen schuiven. Dit laat toe om de lengte van de doos aan te passen aan de lengte van het te verpakken product.

Kartonnen dozen met speciale afmetingen

Uiteraard zijn het niet alleen lange smalle producten die u moet verpakken. Maar misschien ook platte en ronde producten of goederen met een kubusvorm. Ook daarvoor heeft Rajapack aangepaste kartonnen dozen: platte dozen voor het verpakken van platte producten zoals kalenders, lijsten … , vierkante dozen, of bijvoorbeeld dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte.

Kartonnen dozen voor speciale doeleinden

Ook voor heel specifieke toepassingen heeft Rajapack de nodige kartonnen dozen in voorraad. Extra sterke dozen in driedubbelgolfkarton voor het verpakken van gevaarlijke producten. Deze dozen zijn conform de verpakkingsnormen van de Europese Unie, groep I, II en III, voor veilig transport. Of kartonnen exportdozen en houten exportkisten om uw goederen veilig in te exporteren naar verre bestemmingen.

Bel ons voor professioneel advies inzake lange kartonnen dozen op het nummer: 012 260 260.

Vind het juiste formaat in 1 klik

Geef de gewenste afmetingen in cm

Lengte:

Breedte:

Hoogte:

 

Kleur

  •  (107)

Recycleerbaar

  •  (103)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Bruine lange dubbelgolfdoos Teckelbox
12 referenties

Vanaf 1,53 € Excl. BTW
Bruine enkelgolfdoos Teckelbox
38 referenties

Vanaf 0,62 € Excl. BTW
Eindeloos karton bruin dubbelgolfkarton
4 referenties

Vanaf 391,00 € Excl. BTW
1