Palletiseerbare dozen

››  7 producten

Palletiseerbare dozen stapelen perfect op uw pallets

De formaten van palletiseerbare kartonnen dozen zijn speciaal afgestemd op de afmetingen van pallets. Dit maakt het stapelen van een stabiele en homogene pallets heel wat eenvoudiger. Palletiseerbare kartonnen dozen weerstaan perfect aan verticale druk en zullen niet vervormen wanneer ze op elkaar gestapeld worden op een pallet. Dit garandeert een veilig transport.

Palletiseerbare kartonnen dozen voor lichte en zware producten

Naargelang het karton waaruit de palletiseerbare dozen vervaardigd zijn, gebruikt u ze voor het verpakken van lichte of van zwaardere goederen. Dozen in enkelgolfkarton zijn het best geschikt voor lichte en minder breekbare producten. Palletiseerbare dozen in dubbelgolfkarton zijn aan te raden voor middelzware tot zware producten. Voor heel kwetsbare artikelen, voor langdurige stockage of voor moeilijke transportomstandigheden kiest u het best voor palletiseerbare dozen in driedubbelgolfkarton.

Kartonnen dozen en palletcontainers

Passen uw kartonnen dozen niet makkelijk op een pallet? Gebruik dan een uiterst handige palletcontainer. Dit is een hele grote en erg sterke kartonnen doos, die perfect op een pallet past. Hierin kan u kleinere kartonnen dozen veilig stapelen voor transport of stockage. En als u vaak sterk uiteenlopende producten moet verpakken vindt u bij Rajapack een zeer uitgebreid gamma kartonnen dozen, zoals: lange dozen, platte dozen, vierkante dozen, postdozen, dozen voor gevaarlijke producten, dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte.

Bel ons voor professioneel advies inzake palletiseerbare kartonnen dozen op het nummer: 012 260 260.

Vind het juiste formaat in 1 klik

Geef de gewenste afmetingen in cm

Lengte:

Breedte:

Hoogte:

 

Kleur

  •  (59)
  •  (6)

Recycleerbaar

  •  (31)

Formaat

  •  (14)
  •  (7)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
1