Palletten, pallets

››  9 producten

Gebruik stevige pallets voor het transport of de stockage van uw goederen

Goederen die u stapelt op pallets kan u veel sneller en veiliger transporteren of stockeren. Op voorwaarde natuurlijk dat u sterke en kwaliteitsvolle palletten gebruikt die beantwoorden aan alle normen. Belangrijk is ook dat u een pallet afstemt op het soort goederen of verpakkingen dat u er op stapelt.

Voor elke vracht de juiste pallet

Bij Rajapack vindt u een ruime keuze aan diverse soorten pallets, steeds van de beste kwaliteit aan de juiste prijs. Houtvezelpallets bijvoorbeeld, zijn licht, sterk en hebben een handig formaat. Ze zijn verkrijgbaar in 4 soorten zodat u steeds de meest geschikte pallet voor uw goederen vindt.

Milieuvriendelijke kunststof pallets zijn vervaardigd uit 100% gerecycleerde kunststof. Op hun beurt kunnen ze ook weer gerecycleerd worden. Maar een pallet uit kunststof is ook perfect herbruikbaar. U heeft de keuze tussen stapelbare kunststofpallets, industriële kunststofpallets en voordelige nestbare kunststofpallets. Kaypal kartonpallets zijn vervaardigd uit erg sterk karton. Tenslotte kan u ook voor houten Europallets bij Rajapack terecht.

Bestel pallets en accessoires voor palletisering online

Pallets alleen volstaan niet om uw goederen op een veilige manier te palletiseren. U heeft ook heel wat andere accesoires nodig om gestapelde pallets te stabiliseren en te beschermen. Met rekfolie, omsnoeringsband of speciale kleefband voor palletten kan u gestapelde pallets stevig inbinden. Hierdoor kan uw vracht niet meer verschuiven tijdens het transport. Leg tussen de gestapelde lagen goederen of verpakkingen tussenbladen voor palletten. Die zorgen voor nog meer stabiliteit. Worden uw producten ergens voor langere tijd gestockeerd, dek de gestapelde pallets dan af met grote plastic afdekvellen.

Bel ons voor professioneel advies inzake pallets en palletisering van uw goederen, op het nummer: 012 260 260
Transparante rekfolie
 

Gerecycleerd

  •  (3)
  •  (2)

Kleur

  •  (4)
  •  (7)
  •  (3)

Recycleerbaar

  •  (7)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Stapelbare pallets van kunststof
4 referenties

Vanaf 9,55 € Excl. BTW
Industriële kunststofpallet
2 referenties

Vanaf 40,55 € Excl. BTW
Inka houtvezelpallet
5 referenties

Vanaf 7,65 € Excl. BTW
Europallet
1 referentie

Vanaf 17,60 € Excl. BTW
Inka mini-houtvezelpallet
4 referenties

Vanaf 3,40 € Excl. BTW
Voordelige nestbare kunststofpallet
1 referentie

Vanaf 20,25 € Excl. BTW
Kaypal kartonpallets
4 referenties

Vanaf 4,95 € Excl. BTW
1