Staalband

››  8 producten

Gebruik staalband voor het omsnoeren van zeer zware vracht en goederen

Staalband is de sterkste onder de omnsoeringsbanden. Dit maakt hem uiterst geschikt voor het omsnoeren van specifieke soorten ladingen. Zeer zware goederen bijvoorbeeld of grote producten met een ronde vorm. Ook goederen met scherpe en onregelmatige kanten kan u best omsnoeren met staalband.

Staalband voor enkele of Amerikaanse wikkeling

Op de Rajapack webshop heeft u de keuzen uit twee soorten staalband: voor enkele of Amerikaanse wikkeling. Staalband voor enkele wikkeling is geschikt voor zeer zware ladingen. Deze omsnoeringsband is recycleerbaar en is gegarandeerd vrij van bramen aan de randen. De staalband voor Amerikaanse wikkeling is dan weer ideaal voor het omsnoeren van bouwmaterialen.

Omsnoeringsband uit staal is bedekt met een niet vette waslaag. Die zorgt ervoor dat de staalband ook kan gebruikt worden voor het omsnoeren van houten kisten of ladingen met scherpe hoeken.

Meteen aan de slag met een omsnoeringskit voor staalband

U kan staalband en bijhorende accessoires uiteraard los bestellen bij Rajapack. Maar u kan meteen ook opteren voor de “staalband omsnoeringskit”. Dit voordeelpak bevat: een rol stalen omsnoeringsband, een mobiele haspel om de omsnoeringsband te vervoeren, handschoenen voor extra veiligheid tijdens het omsnoeren en een staalbandspanner die de staalband fixeert zonder klemmen.

Omsnoert u liever niet met staalband? Kies dan een van de andere omsnoeringsbanden: textielband, polypropyleenband of polyesterband.

Bel ons voor professioneel advies inzake omsnoeringsband in staal, op het nummer: 012 260 260
Bedrukte tape
 

Kleur

  •  (1)
  •  (5)

Recycleerbaar

  •  (5)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Veiligheidsschaar Tymer
1 referentie

165,00 € Excl. BTW
1