Textielband

››  9 producten

Omsnoeringsband in textiel is soepel, zacht en sterk

Textielband voor het omsnoeren van pallets en dozen is geweven uit honderden polyesterdraden. Dit maakt de omsnoeringsband bijzonder sterk en scheurbestendig. Bovendien is hij soepel en zacht wat beschadiging van uw goederen voorkomt. Omsnoeringsband uit textiel is voldoende sterk om zelfs de zwaarste pakketten te omsnoeren.

Diverse soorten textielband

Textielband bestaat in standaardkwaliteit, versterkte kwaliteit en in geplastificeerd textiel. Deze laatste variant kan zelfs als alternatief voor staalband gebruikt worden en is geschikt voor het omsnoeren van de zwaartste ladingen. De andere soorten textielband zijn perfect voor lichtere of middelzware vracht.

Omdat textielband erg zacht en soepel is snijdt hij niet in uw verpakkingen of kartonnen dozen. Dus ook eerder kwestbare zendingen kan u veilig met textielband omsnoeren.

Textielband en omsnoeringsaccessoires

De verschillende soorten omsnoeringsband in textiel vindt u op de Rajapack webshop. Bestel er meteen ook een spanner bij om de textielband op te spannen, metalen gespen om de textielband te fixeren en een mobiele haspel om uw rol textielband makkelijk te vervoeren in uw bedrijf.

Bel ons voor professioneel advies inzake omsnoeringsband in textiel, op het nummer: 012 260 260
Bedrukte tape
 

Kleur

  •  (16)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Omsnoeringskit textielband
5 referenties

Vanaf 295,00 € Excl. BTW
1