RAJA de Europese nr. 1 in verpakkingen en meer

Wie RAJA zegt, zegt in een ademteug ook vaak ‘verpakkingen’. En niet onterecht want kartonnen dozen lopen als een rode draad door de geschiedenis van ons bedrijf. Al tientallen jaren zijn we de ‘dozenpartner’ van de meest uiteenlopende bedrijven, van multinationals tot de boetiek om de hoek.

RAJA levert echter veel meer dan enkel verpakkingsmaterialen. Jaar na jaar hebben we ons aanbod verder weten uit te breiden met producten die van pas komen in je hele bedrijf. Zo vind je bij ons ondertussen ook schoonmaakmateriaal, kantoorartikelen, magazijnbenodigdheden, enz. RAJA is in die zin een echte one-stop-shop geworden waar je in één klik al je zakelijke bestellingen kan plaatsen.

Hoe is dat verhaal ooit begonnen? Daarvoor moeten we terugduiken naar 1989. In dat jaar werd Binpac opgericht, de voorloper van RAJA België. In 1994 werd vervolgens besloten om een samenwerking aan te gaan met de RAJA-Groep: de Franse marktleider in de verkoop op afstand van verpakkingsmaterialen. Die RAJA-Groep bestaat al sinds de jaren 50 en werd opgericht door 2 vrouwen. De eerste letters van hun namen zijn trouwens niet toevallig RAchel en JAnine. Binpack veranderde haar naam nadien naar Rajapack. Sinds 2019 heten alle filialen binnen de RAJA-Groep kortweg ‘RAJA’. Wil je graag meer weten? Ontdek hier alles over de geschiedenis van RAJA en de RAJA-Groep.

De RAJA-Groep is actief in 18 Europese landen en omvat de volgende bedrijven en merken: RAJA, Cenpac, Bernard, JPG, Kalamazoo, Mondoffice, Morplan, Udo Bär en Welcome Office.

RAJA: zoveel meer dan verpakkingen

Bij  RAJA België  kan je terecht voor:

Wil je je producten een persoonlijke toets geven met het logo van je merk? Ook dan staan onze specialisten voor je klaar. Of het nu gaat om tapes, zakken of dozen, we kijken graag samen met je welke vele opties er mogelijk zijn.

Met  RAJA België  kies je voor:

  1. De ruimste keuze aan verpakkingsmaterialen en toebehoren voor kantoor en magazijn!
  2. Een snelle verzending in 24 uur.
  3. Een klantvriendelijke service met oplossingen op maat.
  4. Een online begeleiding van onze specialisten via chat.
  5. Een tevredenheidsgarantie met 30 dagen bedenktijd.
  6. Verpakkingen op maat en/of gepersonaliseerd met je eigen logo en kleuren.
  7. Een eenvoudige en snelle bestelmethode: bestel in 1 klik via onze online shop.
  8. Gewaarborgde prijzen (gedurende 6 maanden).
  9. Een beveiligde betaalomgeving: kies de betaalmethode die je het best past.
  10. Een online beheer van je gegevens via je eigen account op onze webshop.