Share
Digital Performance Marketeer bij RAJA

RAJA de Europese nr. 1 in verpakkingen

RAJA België in Tongeren is Europees marktleider in de distributie van verpakkingsmateriaal. Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan magazijnuitrustingen en kantoorartikelen. Als lid van de internationale RAJA-Groep zijn we actief in meerdere landen, verspreid over heel Europa. Op onze webshop vind je vele duizenden producten, altijd uit voorraad leverbaar binnen de 24 uur. Om onze verdere groei in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar een ervaren:

Digital Performance Marketeer

Als Digital Performance Marketeer ben je samen met onze externe agencies verantwoordelijk voor het beheer van de instroom van bezoekers naar de Belgische en Nederlandse RAJA websites. Je monitort hiervoor digitale ad campagnes en zet ze op in samenwerking met onze externe partner. Je analyseert, stuurt bij en evalueert vanuit een inhouse standpunt. Je vertaalt door naar de externe partners.

Google Ads, Display, Google Analytics, GTM, SEO, Social Media, Audiences, Remarketing, CPC, CPA, ROAS zijn uiteraard bekende termen voor je.

Je functie & takenpakket

 • Je staat in voor het beheer van de business kritische Search Engine Advertising kanalen van RAJA. Je bepaalt mee de strategie voor Google Ads en Bing. Je volgt de budgetten op en rapporteert. Je hebt regelmatig contact met onze externe partners. Je analyseert en evalueert op performantie en profit.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor alle digital media en remarketing campagnes binnen RAJA. Je adviseert welke digitale mediakanalen best ingezet worden per campagne en kan de resultaten analyseren. Samen met onze partners maak je forecasts op rond Return on Investment (ROI) en Return on Ads Spend (ROAS).
 • Je bepaalt en beheert een beleid rondom SEO. Je analyseert en optimaliseert de performance en zoekresultaten. Samen met onze inhouse content marketeer zorg je voor de nodige teksten rond specifieke thema’s, trends en keywords.
 • Je bent de Google Analytics specialist binnen RAJA. Je beheert de tool. Je analyseert resultaten, rapporteert en maakt aanbevelingen naar je marketing collega’s en e-commerce manager.

Je profiel

 • Na je studie van digitale marketing of een gelijkaardige opleiding, kan je reeds terugblikken op een eerste ervaring in een gelijkaardige job.
 • Je kan recente certificaten voorleggen van Google Ads en Google Analytics.
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste digitale trends.
 • Als persoon ben je iemand die ondernemend en communicatief is. Je werkt vlot in teamverband.
 • Daarnaast ben je analytisch ingesteld, stressbestendig en werk je graag resultaatgericht.
 • Je bent Nederlandstalig. Frans en Engels zijn een plus want je werkt in een internationale omgeving.

Ons aanbod

 • Een uitdagende en gevarieerde fulltime job in een bedrijf met een sterke reputatie in de sector en met een jarenlange constante groei.
 • Een interessant salarisplan: vast loon en een mooi pakket aan extralegale voordelen.
 • Een professionele begeleiding en coaching binnen een Europese groep.
 • Onze kantoren zijn makkelijk en vlot bereikbaar via de E313 en E40.

Word jij onze nieuwe Digital Marketeer?

Mail je motivatiebrief en cv met foto en vermelding van de functietitel naar jobs@rajapack.be

Meer weten? Kijk op www.rajapack.be of bel Gregory op 012 260 261 tijdens de kantooruren.

Share this post

Christophe
Christophe

Categorieën: Werken bij RAJA België
232 views

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voer een reactie

Remplissez ce champ