Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Schuimkussenmachines

Gebruik deze schuimkussenmachine en leg bufferkussens met schokwerend schuim rond uw producten in hun verpakking

Schuimbescherming is een zeer efficiënte en eenvoudige bescherming voor al uw producten. De bufferkussens met schuimvulling nemen perfect de vorm van alle soorten producten aan, ongeacht hun vorm, omvang en gewicht. Zo zijn ze volledig omhuld en optimaal beschermd tegen schokken. Welk product u ook wilt verzenden, met schuimkussens maakt u echt een bescherming op maat.

Een gebruiksvriendelijke schuimkussenmachine

Met de Instapacker schuimkussenmachine maakt u tot 16 schuimkussens per minuut met slechts 1 druk op de knop. Deze gebruiksvriendelijke machine heeft een ergonomisch scherm en eenvoudige toetsen waarmee u de hoeveelheid schuim automatisch kan aanpassen. Duid de gewenste hoeveelheid aan en maak het gevulde kussen los met behulp van de perforatie. Leg het gevulde kussen onderaan de doos, plaats uw product erop en leg bovenop een tweede kussen vooraleer u de doos sluit. Het gezwollen schuim vult de leegte op.

Maak schuimkussens zonder machine

De Instapak Quick RT bufferkussens zijn eenvoudig te gebruiken. Voor deze schuimkussens heeft u geen machine nodig. U ontvouwt de Instapak schuimkussens op een effen ondergrond, drukt op de ‘A’ om de inhoud te activeren en vervolgens 15 tot 20 keren op ‘A’ en ‘B’ om de componenten te mengen. Leg het bufferkussen onderaan de doos, plaats uw product in het midden en activeer een tweede schuimkussen om bovenop uw product te leggen. Sluit de doos zodat het bovenste bufferkussen de vorm van de doos en van uw product aanneemt.

Bel ons voor advies over schuimkussenmachines en bufferkussens met schuim op 012 260 260.

2 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie