• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Plastic enveloppen

(21 producten)

Transparante of gekleurde plastic enveloppen, ideaal voor mailings

Plastic enveloppen zijn ideaal voor het verzenden van brochures, catalogi, tijdschriften, mailings en ander promotiemateriaal. In een transparante plastic envelop blijft de inhoud uiteraard goed zichtbaar. Kiest u voor een plastic envelop in felle kleuren, dan trekt die extra aandacht op uw zending of mailing.

Ondoorzichtige plastic enveloppen

Heeft u liever dat de inhoud van uw verzendingen onzichtbaar blijft, kies dan voor een ondoorzichtige plastic envelop. Deze enveloppen zijn vervaardigd uit extra stevig plastic, dat perfect weerstaat aan scheuren en perforaties. Ondoorzichtige plastic enveloppen kunnen niet ongemerkt geopend worden. Dit helpt diefstal te voorkomen en verzekert de discretie van uw zendingen.

Er zijn ook plastic enveloppen met zijvouwen voor extra volume. Hierin kan u moeiteloos omvangrijke producten versturen. Of heel feestelijke plastic enveloppen in felle blinkende kleuren waarin u geschenken mooi kan verpakken. Voor nog meer bescherming zijn er de plastic enveloppen met schokwerende luchtkussenfolie aan de binnenzijde.

Bestel plastic enveloppen online bij Rajapack

De Rajapack webshop biedt een duidelijk overzicht van alle plastic enveloppen in ons assortiment. U vindt er alle nodige informatie om makkelijk en snel uw plastic enveloppen te bestellen. Bovendien leveren wij in de hele Benelux binnen 24 uur. Zo bent u zeker dat u altijd snel over de juiste plastic enveloppen kan beschikken voor uw verzendingen.

Bel ons voor professioneel advies inzake plastic enveloppen op het nummer: 012 260 260.

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
21 producten Filters verwijderen
Lijst Raster