Plastic enveloppen

››  19 producten

Transparante of gekleurde plastic enveloppen, ideaal voor mailings

Plastic enveloppen zijn ideaal voor het verzenden van brochures, catalogi, tijdschriften, mailings en ander promotiemateriaal. In een transparante plastic envelop blijft de inhoud uiteraard goed zichtbaar. Kiest u voor een plastic envelop in felle kleuren, dan trekt die extra aandacht op uw zending of mailing.

Ondoorzichtige plastic enveloppen

Heeft u liever dat de inhoud van uw verzendingen onzichtbaar blijft, kies dan voor een ondoorzichtige plastic envelop. Deze enveloppen zijn vervaardigd uit extra stevig plastic, dat perfect weerstaat aan scheuren en perforaties. Ondoorzichtige plastic enveloppen kunnen niet ongemerkt geopend worden. Dit helpt diefstal te voorkomen en verzekert de discretie van uw zendingen.

Er zijn ook plastic enveloppen met zijvouwen voor extra volume. Hierin kan u moeiteloos omvangrijke producten versturen. Of heel feestelijke plastic enveloppen in felle blinkende kleuren waarin u geschenken mooi kan verpakken. Voor nog meer bescherming zijn er de plastic enveloppen met schokwerende luchtkussenfolie aan de binnenzijde.

Bestel plastic enveloppen online bij Rajapack

De Rajapack webshop biedt een duidelijk overzicht van alle plastic enveloppen in ons assortiment. U vindt er alle nodige informatie om makkelijk en snel uw plastic enveloppen te bestellen. Bovendien leveren wij in de hele Benelux binnen 24 uur. Zo bent u zeker dat u altijd snel over de juiste plastic enveloppen kan beschikken voor uw verzendingen.

Bel ons voor professioneel advies inzake plastic enveloppen op het nummer: 012 260 260.
Witte luchtkussenenvelop
 

Zoekresultaten filteren

  •  (358)
  •  (114)
  •  (47)
  •  (55)
  •  (12)

Kleur

Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Gekleurde plastic luchtkussen envelop
10 referenties

Vanaf 68,85 € Excl. BTW
Envelop Tyvek® met zijvouw
6 referenties

Vanaf 0,76 € Excl. BTW
Gekleurde plastic envelop
12 referenties

Vanaf 38,40 € Excl. BTW
Luchtkussenenvelop Arofol Poly
8 referenties

Vanaf 0,19 € Excl. BTW
Envelop Tyvek®
5 referenties

Vanaf 0,26 € Excl. BTW
1