• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Etiketten voor printers en kopieerapparaten  ( 13 producten )

Print zelf uw etiketten met een laserprinter of kopieerapparaat

Witte of gekleurde zelfklevende etiketten voor printers of kopieerapparaten zijn erg handig. U kan er makkelijk uw eigen boodschappen op printen. Zo beschikt u steeds over de juiste zelfklevende etiketten om dossiers, documenten, kaften, dozen, verpakkingen, enz. te etiketteren.

Print om het even wat op een zelfklevend etiket

Met een printer en geschikte zelfklevende etiketten kan u om het even welke boodschap of informatie afdrukken: een adres, een prijs, een barcode, een tekst, een logo, enz. Deze etiketten zijn geschikt voor zowel laser- als injekprinters die in een of meerdere kleuren printen.

Zelfklevende etiketten voor printers en kopieerapparaten worden voorgesneden geleverd op A4-vellen. Gebruik permanent klevende etiketten voor het adresseren van mailings en poststukken of verzendingen. Dankzij de vierkante randen van deze etiketten blijven er geen lijmresten achter in de printer of het kopieerapparaat.

Etiketten voor de etikettering van producten

Speciaal voor het etiketteren van producten zijn er verwijderbare etiketten beschikbaar. Die kleven perfect op zowat elke ondergrond, maar laten geen lijmsporen na wanneer ze verwijderd worden. Deze etiketten zijn aan te raden wanneer u vaak ergens wisselende informatie op moet kleven.

Zelfklevende etiketten voor specifieke doeleinden

Etiketten die u zelf kan printen kan u uiteraard voor heel wat toepassingen gebruiken. Maar het is ook handig te beschikken over de juiste vooraf bedrukte etiketten met specifieke boodschappen voor transport en verzending van goederen. Verpakkingsetiketten of transporetiketten helpen uw zendingen extra te beveiligen. Gevarenetiketten zijn verplicht op de verpakking van gevaarlijke producten. Ze waarschuwen voor hun aanwezigheid en geven informatie over de aard van het product. Belangrijke transportdocumenten stopt u best in zelfklevende documentenhoesjes die u buiten op uw verpakkingen kleeft.

Bel ons voor professioneel advies inzake etiketten voor printers en kopieerapparaten, op het nummer: 012 260 260