• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Transparante documentenhoesjes  ( 7 producten )

Transportdocumenten blijven zichtbaar in een tranparant zelfklevend documentenhoesje

Stuur belangrijke transportdocumenten met uw goederen mee in een transparant documentenhoesje. Dat kleeft u eenvoudig op de buitenkant van uw verpakkingen. De documenten in het hoesje blijven perfect leesbaar. Zo kan de inhoud gecontroleerd worden zonder dat uw verpakking moet worden geopend.

Transparante documentenhoesjes beschermen uw documenten

Het is belangrijk dat documenten zoals facturen, douanepapieren, leveringsbonnen ... onbeschadigd en samen met uw goederen hun bestemming bereiken. Zelfklevende documentenhoesjes zijn vervaardigd uit transparant plastic. Ze beschermen uw transportdocumenten goed tegen vocht, vuil, stof, slecht weer, enz.

Documentenhoesjes kleven bovendien uiterst stevig op zowat elke ondergrond. Eens op uw verpakkingen gekleefd, komen ze niet meer los. Transportdocumenten geraken dus ook niet meer verloren.

Transparante documentenhoesjes en verpakkingsetiketten

Transparante documentenhoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en in 2 kwaliteiten plastic: 60 of 70 micron dik. Ze hebben een sterke kleeflaag over de volledige rugzijde. Het volstaat om het siliconenbeschermpapier te verwijderen en u kan het documentenhoesje op uw verpakkingen kleven.

Soms bent u verplicht om naast documentenhoesjes ook andere vermeldingen op uw verpakkingen te kleven. Daarom vindt u in het Rajapack assortiment ook verpakkingsetiketten met standaard waarschuwingsboodschappen, gevarenetiketten die wijzen op de aanwezigheid van gevaarlijke producten en zelfklevende etiketten waarop u met een laserprinter om het even welke informatie print.

Bel ons voor professioneel advies inzake transparante zelfklevende documentenhoesjes, op het nummer: 012 260 260