• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Verzend- en verpakkingsetiketten  ( 13 producten )

Zorg met verpakkingsetiketten voor extra bescherming van uw verzendingen

Goederen die getransporteerd, verzonden of gestockeerd worden verdienen de beste bescherming. Die wordt in de eerste plaats geboden door een kwaliteitsvolle en aangepaste verpakking. Met een speciaal verpakkingsetiket op de buitenzijde van uw verpakkingen, wordt die bescherming nog efficiënter.

Opvallende etiketten voor verpakking en transport

Iedereen kent de grote en opvallende wit-rode of wit-zwarte verpakkingsetiketten. Naar boven wijzende pijlen geven de bovenzijde aan van uw verpakking. Een glas maakt duidelijk dat uw producten breekbaar zijn. Een paraplu geeft aan dat uw goederen gevoelig zijn voor vocht. Buiten deze zijn er nog heel wat andere standaardbooschappen die via transportetiketten duidelijk worden gemaakt. Enkele van deze waarschuwingen zijn: ‘keep dry’, ‘do not top load’ of ‘handle with care’.

Voorkom transportschade met een verpakkingsetiket

Verpakkingsetiketten hebben vooral tot doel duidelijk te maken dat uw goederen op een voorzichtige manier moeten behandeld worden tijdens het transport. Iedereen weet meteen wat de etiketten bedoelen. Ze helpen er voor te zorgen dat uw zendingen onbeschadigd hun bestemming bereiken.

Op de Rajapack webshop vindt u transportetiketten met maar liefts 40 verschillende boodschappen. Ze kleven perfect op elk soort verpakking en zijn met behulp van een etikettendispenser heel makkelijk aan te brengen.

Etiketten voor transport en voor gevaarlijke producten

Naast verzendetiketten voor gewone transporten, zijn er speciale etiketten die u verplicht op de verpakking moet kleven van gevaarlijke producten. Deze zogenaamde gevarenetiketten waarschuwen voor de aanwezigheid van gevaarlijke producten in uw verpakking. Bovendien bevatten ze informatie over de aard van het gevaarlijke product. Zo weet u op voorhand of u bepaalde veiligheidsmaatregelen in acht moet nemen bij het verhandelen van het product.

Bel ons voor professioneel advies inzake verzend- en verpakkingsetiketten, op het nummer: 012 260 260