• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Boekverpakkingen  ( 12 producten )

Bescherm uw boeken tijdens verzending in een sterke boekverpakking

Boeken die u met de post verstuurt bereiken veilig en onbeschadigd hun bestemming wanneer u ze verpakt in een speciale boekverpakking. Rajapack levert binnen 24 u in de hele Benelux boekverpakkingen uit voorraad. Er is een ruime keuze formaten zodat u voor elk boek de juiste verpakking vindt.

Bestel uw boekverpakkingen en postdozen via de Rajapack webshop

Boekverpakkingen kan u eenvoudig online bestellen. Net zoals postdozen, kokers, brievenbusdozen, isothermische dozen, verzenddozen voor platte producten en cd- en multimediaverpakkingen.

Dure en kwetsbare producten verpakt u voor verzending best in een beschermende postdoos. Deze postdozen zijn aan de binnenzijde voorzien van een zachte en schokwerende schuimlaag, of van een spanfolie om het product in de doos te fixeren. Voor het verzenden van drukwerk zijn de dekseldozen of dozen met variabele vulhoogte zeer praktisch.

Boekverpakkingen en andere verpakkingsmaterialen

Boekverpakkingen en postdozen zijn slechts een deeltje van alle kartonnen dozen en verpakkingsmaterialen die u bij Rajapack kan kopen. Ons assortiment verpakkingen is enorm uitgebreid. Voor elk product de juiste verpakking, daar staan wij voor.

Bel ons voor professioneel advies inzake boekverpakkingen op het nummer: 012 260 260.

Zoek op formaatMeer dan 1250 formaten op voorraad

Vind het juiste formaat kartonnen doos!
Geef uw afmetingen in cm: