• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Brievenbusdozen  ( 3 producten )

Brievenbusdozen zijn de ideale verpakking voor webshops

Goede verpakkingen zijn cruciaal voor elke webshop. Bestelde producten dienen immers snel en onbeschadigd hun bestemming te bereiken. Brievenbusdozen zijn specifiek bedoeld voor e-commerce en online verkoop. Dankzij hun afmetingen passen deze platte postdozen in elke brievenbus met een gleuf van minstens 23 cm breed en 3 cm hoog. Brievenbusdozen helpen u te besparen op portokosten.

Brievenbusdozen en andere verpakkingen voor e-commerce

Neem snel een kijkje op de Rajapack webshop en ontdek er naast brievenbusdozen tal van andere verpakkingen voor e-commerce. Hier vindt u verpakkingsmaterialen en beschermende verpakkingen voor online verkoop van: kleding, linnen en lederwaren, flatscreens, PC’s, laptops, toetsenborden, smartphones, tablets, fototoestellen, boeken, cd’s, dvd’s, videogames, posters, kalenders, fotoalbums, drukwerk, flessen, enz.

Tevreden online klanten dankzij de juiste verpakking

Een sterke brievenbusdoos is geschikt om platte producten te verpakken. Ze is onmiddellijk gebruiksklaar, beschermt tegen schokken en kan gerecycleerd worden. Maar ook onze andere e-commerce verpakkingen zorgen voor tevreden online klanten. De juiste verpakking garandeert een snelle en veilige postbedeling.

Bel ons voor professioneel advies inzake brievenbusdozen en e-commerce verpakkingen op het nummer:
012 260 260.

Zoek op formaatMeer dan 1250 formaten op voorraad

Vind het juiste formaat kartonnen doos!
Geef uw afmetingen in cm: