• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Houten exportkisten  ( 7 producten )

Houten kisten beschermen uw goederen tijdens de export naar verre bestemmingen

Houten exportkisten van Rajapack bieden een optimale bescherming aan zware en omvangrijke producten. Deze kisten zijn speciaal bedoeld voor export en langdurig transport in moeilijke omstandigheden. Ze voldoen aan de ISPM15-norm voor transport van goederen naar bestemmingen buiten de EU. Een houten exportkist monteren is heel makkelijk. Een stevig deksel zorgt voor een prima afsluiting.

Kartonnen exportcontainers en houten kisten

Een sterke houten exportkist is geschikt voor maritiem transport. Ze is bijzonder stevig en kan heel wat schokken en stoten incasseren. Uw producten worden er absoluut veilig in beschermd.

Als variant op een houten kist vindt u bij Rajapack ook kartonnen exportdozen en exportcontainers. Deze grote dozen uit uiterst sterk karton stapelen moeiteloos op pallets. Verpak de gestapelde pallets in rekfolie of in krimpfolie en uw vracht is klaar voor transport over de weg, per spoor of per vliegtuig.

Bestel houten exportkisten online

Al onze verpakkingen en verpakkingsmaterialen vindt u op de Rajapack webshop. U kan ze hier makkelijk en snel bestellen. Van houten exportkisten tot postdozen, verhuisdozen, archiefdozen, palletiseerbare dozen, dozen op A4 of A3 formaat, enz. Verpakkingen uit voorraad worden binnen 24 uur geleverd. Vandaag besteld, is morgen bij u.

Bel ons voor professioneel advies inzake houten exportkisten op het nummer: 012 260 260.

Zoek op formaatMeer dan 1250 formaten op voorraad

Vind het juiste formaat kartonnen doos!
Geef uw afmetingen in cm: