Kartonnen dozen driedubbelgolf

››  2 producten

Gebruik kartonnen dozen in driedubbelgolfkarton voor zware of gevaarlijke producten

De sterkste kartonnen dozen zijn gemaakt van driedubbelgolfkarton. Ze zijn ideaal als verpakking van zeer zware of gevaarlijke producten. Voor middelzware producten zijn er dozen in dubbelgolfkarton en voor lichtere producten in enkelgolfkarton. Driedubbelgolf kartonnen dozen beschermen uitstekend tegen schokken en stoten. Ze zijn bestand tegen extreme transportomstandigheden tijdens de export van uw goederen.

Driedubbele bescherming tegen schokken

Hoe meer golven in het karton waaruit een doos gemaakt is, hoe beter ze beschermt tegen schokken. Dozen in driedubbelgolfkarton vangen hevige schokken perfect op. Ze zorgen er voor dat ook breekbare producten veilig hun bestemming bereiken. Of wanneer uw producten langdurig in stockage gaan zijn de driedubbelgolfdozen ook aan te raden als verpakking. Dozen voor gevaarlijke producten zijn eveneens uit driedubbelgolfkarton vervaardigd. Deze speciale dozen voldoen aan de verpakkingsnormen van de Europese Unie, groep I, II en III.

Bestel uw kartonnen dozen eenvoudig online

Alle kartonnen dozen uit ons aanbod kan u bestellen via onze webshop. Ze worden binnen 24 u bij u geleverd in de hele Benelux. Kartonnen dozen in enkelgolfkarton zijn een prima verpakking voor lichte en minder breekbare producten. Voor iets zwaardere en meer delicate goederen kiest u het best voor kartonnen dozen in dubbelgolfkarton. Ze bieden een dubbele bescherming tegen schokken en zijn zeer geschikt voor transport, verzending of stockage.

Bel ons voor professioneel advies inzake kartonnen dozen in driedubbelgolfkarton, op het nummer:
012 260 260.

Vind het juiste formaat in 1 klik

Geef de gewenste afmetingen in cm

Lengte:

Breedte:

Hoogte:

 

Kleur

  •  (27)

Type golf

  •  (27)

Recycleerbaar

  •  (8)

Formaat

  •  (12)
  •  (7)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Kartonnen driedubbelgolfcontainer
8 referenties

Vanaf 18,85 € Excl. BTW
1