• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Kartonnen dozen enkelgolf  ( 13 producten )

Bescherm lichte producten in een kartonnen doos in enkelgolfkarton

Kartonnen dozen in wit of bruin enkelgolfkarton bieden een prima bescherming aan uw lichte producten tijdens verzending, transport of stockage. Voor zwaardere, grotere of zeer breekbare goederen gebruikt u beter kartonnen dozen in dubbelgolf- of driedubbelgolfkarton.

Dozen in enkelgolfkarton in alle afmetingen

Rajapack biedt enkelgolf kartonnen dozen in alle formaten, voor kleine of grote, korte of lange producten. Zowel de bruine als de witte kartonnen dozen zijn aan de buitenzijde bekleed met kraftpapier voor extra stevigheid. Dekseldozen en dozen met een variabele vulhoogte zijn uiterst praktisch als u vaak goederen moet verpakken van wisselende grootte. Ook voor lange smalle producten zijn er aangepaste lange dozen.

Kartonnen dozen in enkel-, dubbel- en driedubbelgolfkarton

Voor elk soort product vindt u bij Rajapack een aangepaste kartonnen doos. Dozen in enkelgolfkarton zijn ideaal voor lichtere producten. Kartonnen dozen in dubbelgolfkarton zijn beter geschikt voor zwaardere goederen. Deze dozen zijn perfect stapelbaar op pallets en garanderen zo een veilig transport. Kartonnen dozen in driedubbelgolfkarton zijn uiterst sterk en bieden een langdurige bescherming, zelfs in extreme omstandigheden. Driedubbelgolf dozen zijn aan te raden voor de export naar verre bestemmingen of voor het verpakken van zéér breekbare producten.

Bel ons voor professioneel advies inzake kartonnen dozen in enkelgolfkarton, op het nummer: 012 260 260

Zoek op formaatMeer dan 1250 formaten op voorraad

Vind het juiste formaat kartonnen doos!
Geef uw afmetingen in cm: