Vierkante dozen

››  4 producten

Verpak kubus- en bolvormige producten moeiteloos in vierkante dozen en kubusdozen!

Bolvormige of kubusvormige producten verpakt u moeiteloos in vierkante kartonnen dozen. Deze dozen met een kubusvorm zijn ook geschikt als verpakking van ronde producten, zoals klokken, borden, wieldoppen, enz. Vierkante dozen hebben de ideale afmetingen voor het verpakken van dergelijke producten. Omdat ze nauwer rond die goederen aansluiten, verbruikt u automatisch minder opvulmateriaal. Dit helpt om te besparen op uw verpakkingsbudget. Bovendien zal u de betrokken producten ook sneller en makkelijker verpakken in een vierkante doos.

Kartonnen dozen voor vierkante, lange of platte producten

Rajapack heeft steeds een groot aantal kartonnen dozen met speciale afmetingen in voorraad. Naast de vierkante dozen zijn er ook: platte dozen voor het verpakken van platte producten, palletiseerbare dozen die perfect passen op pallets, postdozen, lange dozen voor langwerpige producten en dekseldozen met een variabele vulhoogte. Een kartonnen doos die goed past rondom uw product is een veilige doos die de nodige bescherming biedt tegen schokken.

Vierkante en andere kartonnen dozen

Naast kartonnen dozen met speciale afmetingen en standaard dozen, vindt u bij Rajapack ook dozen voor speciale doeleinden en specifieke producten. Sterke dozen in driedubbelgolfkarton om gevaarlijke producten te verpakken op een veilige manier, conform de verpakkingsnormen van de Europese Unie, groep I, II en III. Of palletiseerbare kartonnen dozen. Die hebben afmetingen die goed passen op pallets. Met deze dozen stapelt u in een handomdraai stabiele en homogene pallets.

Bel ons voor professioneel advies inzake vierkante kartonnen dozen op het nummer: 012 260 260.

Vind het juiste formaat in 1 klik

Geef de gewenste afmetingen in cm

Lengte:

Breedte:

Hoogte:

 

Kleur

  •  (45)
  •  (4)

Recycleerbaar

  •  (26)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
1