Witte kartonnen dozen

››  3 producten

Witte kartonnen dozen vormen een mooie en doeltreffende verpakking

Als de verpakking van uw producten mooi moet ogen, kies dan voor witte kartonnen dozen vervaardigd uit enkelgolf, dubbelgolf of effen karton. Deze dozen zijn even efficiënt dan bruine kartonnen dozen wanneer het op bescherming van uw producten aankomt. Rajapack heeft een ruim assortiment witte kartonnen dozen in voorraad, leverbaar binnen 24 u in de hele Benelux. Ook speciale kartonnen dozen bestaan in het wit. Lange smalle kartonnen dozen bijvoorbeeld, voor het verpakken van langwerpige producten. Of witte dekseldozen, ideaal voor het verpakken van goederen die vaak van hoogte wisselen.

Laat uw witte kartonnen dozen bedrukken

Witte kartonnen dozen geven extra uitstraling aan uw verzendingen of transporten. Ze zien er fraaier uit dan bruine kartonnen dozen en trekken meer aandacht. Het zijn de ideale kartonnen dozen om te personaliseren en te bedrukken met uw logo, firmagegevens, merk, publiciteit of slogan. Zo worden de witte kartonnen dozen een onderdeel van uw marketing en communicatie. Ze maken dan steeds extra publiciteit voor uw bedrijf.

Kartonnen dozen in wit enkelgolf of dubbelgolfkarton

Rajapack levert steeds kartonnen dozen van de beste kwaliteit. Ze beschermen uw goederen optimaal tijdens transport, verzending of stockage. Voor elk product of specifiek gebruik kiest u het best een aangepaste kartonnen doos. Voor het verpakken van lichtere en minder breekbare producten zijn dat kartonnen dozen in enkelgolfkarton. Voor het perfect stapelen van iets zwaardere producten op pallets gebruikt u het best kartonnen dozen in dubbelgolfkarton. Worden uw goederen langdurige gestockeerd of vervoerd in moeilijke omstandigheden, dan bieden kartonnen dozen in driedubbelgolfkarton de beste bescherming.

Bel ons voor professioneel advies inzake witte kartonnen dozen op het nummer: 012 260 260.

Vind het juiste formaat in 1 klik

Geef de gewenste afmetingen in cm

Lengte:

Breedte:

Hoogte:

 

Kleur

  •  (45)

Type golf

  •  (7)
  •  (13)
  •  (25)

Recycleerbaar

  •  (25)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Kartonnen dozen in wit enkelgolfkarton
25 referenties

Vanaf 0,30 € Excl. BTW
1