Nietmachines

››  3 producten

Sluit kartonnen dozen met een industiële nietmachine

Bij Rajapack vindt u pneumatische of mechanische nietmachines van het merk Josef Kihlberg. Die zijn speciaal ontworpen voor het snel en stevig dichtnieten van grote hoeveelheden kartonnen dozen. De nietjes dringen makkelijk door het karton heen en u kan zelfs de nietdiepte instellen.

Pneumatische nietmachine

Een pneumatische nietmachine van Josef Kihlberg is voorzien van een geluidsabsorptiesysteem. Hierdoor niet u al uw dozen op een geruisloze manier dicht. Deze pneumatische nietmachine werkt licht en bijzonder snel. Een eenvoudige druk op de ontspanner van de nietmachine volstaat om uw dozen gemakkelijk en perfect te nieten.

Mechanische nietmachine

Een stevige mechanische nietmachine is licht en ergonomisch zodat u er urenlang mee kan nieten zonder moe te worden. Alle beweegbare onderdelen van deze mechanische nietmachine zijn vervaardigd uit staal. De nietmachine heeft een magazijn uit versterkte kunststofvezels, goed voor 100 tot 150 nietjes.

Nietmachines en andere machines om verpakkingen te sluiten

Dozen en verpakkingen dicht nieten is één mogelijkheid om ze te sluiten. Maar u kan natuurlijk ook opteren voor een omsnoeringsmachine of een omsnoeringsaparaat. Hiermee kan u niet alleen dozen sluiten of samenbundelen, maar ook gestapelde pallets verstevigen en stabiliseren.

Bel ons voor professioneel advies inzake pneumatische of mechanische nietmachines op het nummer: 012 260 260
RAJASYSTEM
 
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
JOSEF KIHLBERG Pneumatische nietmachine
3 referenties

Vanaf 449,00 € Excl. BTW
Draadloos nietapparaat op accu Bostitch
2 referenties

Vanaf 450,00 € Excl. BTW
Mechanische nietmachine Josef Kihlberg
3 referenties

Vanaf 225,00 € Excl. BTW
1