Thermolasapparaten

››  20 producten

Maak plastic verpakkingen op maat met een thermolasapparaat

Een rol buisfolie en een thermolasapparaat volstaan om plastic verpakkingen te maken op maat van uw producten. Monteer de rol buisfolie op het thermolasapparaat, leg er uw goederen op en smelt de buisfolie aan elkaar tot een hermetisch gesloten plastic verpakking.

Buisfolie of krimpfolie voor een thermolasapparaat

Er zijn ook thermolasapparaten die werken met rollen krimpfolie. Krimpfolie vormt als het ware een lucht- en waterdichte huid om uw goederen heen. De sterke krimpfolie is bestand tegen scheuren en perforaties. Hij beschermt uw producten tegen vocht, stof, vuil en negatieve invloeden van buitenaf. Met buisfolie of krimpfolie verspilt u geen onnodige verpakkingsmaterialen. U gebruikt steeds de juiste hoeveelheid folie die nodig is om uw producten te verpakken. Zo wordt het milieu alvast minder belast en produceert u minder afval.

Thermolasapparaten en andere verpakkingsmachines

Een thermolasapparaat is ideaal voor het maken van plastic verpakkingen. Er zijn uiteraard ook nog andere verpakkingsmachines, zoals: machines voor opvuling en bescherming waarmee u schokwerende bufferkussens produceert, etiketteermachines voor het drukken en kleven van etiketten en labels en sluit- en omsnoeringsmachines om kartonnen dozen te sluiten of dicht te nieten.

Bel ons voor professioneel advies inzake thermolasapparaten op het nummer: 012 260 260
RAJASYSTEM
 
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Eco thermolasapparaat
1 referentie

99,00 € Excl. BTW
Thermolasapparaat ESP42
1 referentie

1.995,00 € Excl. BTW
1