• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Breekmessen, scharen en meters  ( 31 producten )

Open dozen en snijd verpakkingsmateriaal met een vlijmsherp breekmes

Sherpe scharen en breekmessen zijn onmisbaar in elk magazijn. Ze dienen om dozen en verpakkingen te openen en om verpakkingsmaterialen te snijden. Daarom vindt u op de Rajapack webshop een uitgebreide keuze aan breekmessen en scharen.

Van veiligheidsmes tot foliemes

Breekmessen bestaan er in heel wat formaten en soorten. Er zijn eenvoudige cutters voor licht en sporadisch snijwerk. Er zijn grote en robuste breekmessen voor zware verpakkingsmaterialen. Maar ook veiligheidsmessen met een lemmet dat zich automatisch intrekt, foliemessen die moeiteloos luchtkussen- en rekfolie snijden en speciale messen om kartonnen dozen te openen. Natuurlijk zijn er ook sterke en scherpe magazijnscharen.

De juiste magazijnuitrusting is het halve werk

Breekmessen en magazijnscharen horen bij de persoonlijke uitrusting van uw magazijniers of logistieke medewerkers. Ze maken voor hen het werken veiliger en makkelijker. Maar uiteraard is de algemene uitrusting en inrichting van uw magazijn van doorslaggevend belang. Daarom kan u bij Rajapack ook terecht voor magazijnrekken, magazijnbakken en rollend materiaal voor het transport van uw producten en goederen.

Bel ons voor professioneel advies inzake breekmessen en scharen voor uw magazijn op het nummer: 012 260 260

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur