• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Magazijnbakken  ( 9 producten )

Stockeer uw producten in magazijnbakken in karton of kunststof

In elk goed georganiseerd magazijn horen magazijnbakken. Die zijn bijzonder handig om uw producten in te stockeren en te sorteren. Ze stellen u in staat alles snel terug te vinden en aan eficiënt magazijnbeheer te doen.

Magazijnbakken voor elke toepassing

Rajapack biedt magazijnbakken in wit of bruin karton of in Akylux kunststofplaat. Aan de voorzijde hebben de magazijnbakken een handige grijpopening. Dit maakt hen zeer geschikt voor orderpicking.

Vooraan bieden de magazijnbakken voldoende plaats om de inhoud van de magazijnbak te noteren of om een etiket te kleven. Zo is het voor u altijd meteen duidelijk welke producten zich in welke magazijnbak bevinden. Dit zal u heel wat zoekwerk besparen.

Magazijnbakken en magazijninrichting

In een magazijn heeft u uiteraard ook nog heel wat andere materialen nodig dan alleen maar magazijnbakken. Rollend materiaal bijvoorbeeld om uw goederen makkelijk in uw magazijn te kunnen vervoeren. Of magazijnbenodigdheden voor uw magazijniers zodat ze vlot en veilig kunnen werken. Of de nodige materialen voor uw magazijninrichting zoals magazijnrekken, inpaktafels, magazijnstoelen, trapjes en ladders. U vindt het allemaal op de Rajapack webshop.

Bel ons voor professioneel advies inzake magazijnbakken en magazijndozen op het nummer: 012 260 260