• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,6/5
    Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestelling Per referentie

Gereedschapswanden

(1 product)

Creëer met deze gereedschapswanden een geordende en efficiënte werkpost. Vind uw gereedschap in één oogopslag

Laat uw werkmateriaal niet langer rondslingeren maar orden het overzichtelijk aan een gereedschapswand van Rajapack. De gereedschapswanden van Rajapack beschikken over de nodige perforaties waaraan u een uitgebreid assortiment compatibele hakensets kan bevestigen (steeds apart verkrijgbaar). De haken zijn eenvoudig te vergrendelen met een kunststof schroef. De metalen wanden zijn beschikbaar in meerdere kleuren zodat u elke gereedschapswand kan ordenen naargelang het type werkmateriaal. Zo vindt u nog sneller het juiste gereedschap terug.

Met de gereedschapswanden van Rajapack houdt u uw werkruimte volledig vrij voor het hoogstnoodzakelijke. U bevestigt uw werkmateriaal eenvoudigweg aan de overeenkomstige haken, perfect binnen handbereik en in het zicht. De hakensets zijn compatibel voor onder andere volgende gereedschappen: schroevendraaier, steeksleutel, zaag, tangen, boor of inbus, enz. Elke gereedschapswand is eindeloos uitbreidbaar in alle richtingen. Hoe groter uw werkplek, hoe meer ruimte u heeft voor het plaatsen van overeenkomstige gereedschapswanden. U kan ze zowel horizontaal als verticaal installeren en met elkaar combineren. De wandpanelen zijn vervaardigd in uiterst stevig plaatstaal waardoor ze probleemloos zijn opgewassen tegen een stootje.

Kies voor de gereedschapswanden van Rajapack en verzeker u van een uiterst overzichtelijke werkplaats. Maak hieronder uw keuze of neem contact op met onze verpakkingsspecialisten en overloop samen met hun alle mogelijkheden.

Bekijk onze 300 nieuwigheden voor uw magazijn!

Ontdek het snel
1 product Filters verwijderen
Lijst Raster
Geperforeerd wandpaneel voor gereedschap
Nieuw
11 referenties
Vanaf 18,95 € Excl. BTW