• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Toebehoren stapelbakken  ( 8 producten )

Gebruik stapelbakken efficiënter met accessoires voor stapelbakken

Maak met deze handige accessoires optimaal gebruik van uw stapelbakken. Ze zullen u helpen om uw magazijn nog doeltreffender in te richten, ordelijk en overzichtelijk te houden.

Deksels, lengteverdelers, sluitzegels en rekken voor stapelbakken

Stapelbakken zijn ideaal voor gebruik in elk magazijn. Ze zijn gemaakt uit sterk kunststof en bestaan in veel formaten en modellen. Dankzij hun verschillende kleuren zijn ze handig voor het sorteren van producten. Stapelbakken kan u afsluiten met een stevig deksel en met sluitzegels. Uw goederen blijven tijdens stockage goed beschermd tegen vocht, vuil en stof. Tijdens het transport kunnen ze niet uit een goed afgesloten stapelbak vallen.

Met een lengteverdeler deelt u de beschikbare ruimte in een stapelbak in twee. Die kan u dan optimaal benutten voor het stockeren en sorteren van kleine en losse producten of onderdelen. De goederen blijven dankzij de lengteverdeler netjes van elkaar gescheiden.

Er zijn ook speciale etiketten om aan de voorzijde van de stapelbak te kleven. Hierop noteert u de inhoud van elke stapelbak, zodat u altijd alles onmiddellijk terugvindt. Tot slot zijn er ook nog speciale rekken waarin de stapelbakken kunnen opgeborgen worden.

Stapelbakken en magazijnuitrusting

Stapelbakken en toebehoren kan u makkelijk bestellen via de Rajapack webshop. Dit geldt evenzeer voor alle andere magazijnbenodigdheden die Rajapack aanbiedt: magazijnbakken, pallethefwagens en steekwagens, magazijnrekken en uitrusting voor magazijniers.

Bel ons voor professioneel advies inzake toebehoren voor stapelbakken op het nummer: 012 260 260