Transpalletten

››  6 producten

Vervoer gestapelde pallets met een sterke transpallet

Om zware gestapelde pallets probleemloos te vervoeren heeft u een transpallet van Rajapack nodig. Die zijn vervaardigd uit onverwoestbaar staal en tillen zonder moeite een vracht van 2.000 tot 2.500 kg op.

Een transpallet is onmisbaar in elk bedrijf

Beschikt u nog niet over een transpallet? Bestel er dan snel een online via de Rajapack webshop. Een transpallet is werkelijk onmisbaar voor het lossen en laden van vrachtwagens, het leveren van goederen bij een klant of het stockeren van vracht in uw magazijn. Dankzij hun ronde en ergonomische handvat kan u de transpalletten makkelijk duwen, trekken en besturen. Zo brengt u moeiteloos dozen, verpakkingen en goederen naar uw verzend- of transportafdeling.

U kan bij Rajapack kiezen uit diverse types transpalletten. Het maximale gewicht dat ze kunnen tillen varieert van 2.000 tot 2.500 kg. Ze zijn uitgerust met een krachtig hydraulisch systeem. Enkele keren pompen volstaat om elke pallet van de grond te tillen. De wielen van een transpallet kiest u in functie van de bodem waarop u ermee rijdt.

Transpalletten en ander rollend magazijnmateriaal

Een transpallet gebruikt u voor het zware werk wanneer er gestapelde pallets moeten verplaatst worden. Voor middelzware vracht kan u ook werken met een plateauwagen of met een rolcontainer. Voor snelle en wendbare verplaatsingen zijn de steekwagens echt ideaal.

Bel ons voor professioneel advies inzake transpalletten op het nummer: 012 260 260
Special opslag en magazijn
 
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Pallethefwagen tot 2200 kg
1 referentie

299,00 € Excl. BTW
Handmatige heftafel
2 referenties

Vanaf 325,00 € Excl. BTW
1