• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Zit-stahulp en ladders  ( 11 producten )

Werk veilig en comfortabel met stabiele ladders en ergonomische magazijnstoelen

In uw magazijn gaan veiligheid en ergonomie boven alles. Zo voorkomt u ongevallen of fysieke ongemakken bij uw werknemers. Met een ergonomische zit-sta-stoel is het bijvoorbeeld heel wat aangenamer werken aan een inpaktafel. Met een stabiele professionele ladder kan men in alle veiligheid goederen uit de magazijnrekken nemen.

Magazijnstoelen, ook gekend als zit-sta-hulpen

Rajapack biedt verschillende types magazijnstoelen. Die maken het mogelijk om half-staand, half-zittend te werken. Aan een inpaktafel, werktafel of balie bijvoorbeeld. Ze helpen voorkomen dat uw personeel sneller moe wordt of rugklachten ontwikkelt.

Professionele ladders en trapjes

U stockeert ongetwijfeld uw producten in de hoogte in magazijrekken. Daarom is het érg belangrijk om uw magazijniers uit te rusten met professionele en stabiele ladders, trapjes en opstapjes. Hiermee kunnen zij in alle veiligheid goederen uit de magazijnrekken nemen, zonder risico te vallen of weg te schuiven.

Uitrusting voor uw magazijn

Magazijnstoelen, ladders, trapjes en opstapjes zijn onmisbare hulpmiddelen in elk magazijn. Maar u kan natuurlijk ook niet zonder magazijnrekken, magazijnbakken en rollend materiaal om uw goederen te vervoeren.

Bel ons voor professioneel advies inzake magazijnstoelen en ladders op het nummer: 012 260 260