012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5

Klantbeoordelingen

4
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Personaliseer uw verpakkingen en verbeter uw merkbekendheid

Ontdek een volledig assortiment kartonnen dozen, tapes, draagtassen, enveloppen, etiketten, gripzakjes, enz.

Bedrukte tapes

Bedrukte tapes

Uw zelfklevende tapes worden een uniek communicatiemiddel om op al uw verpakkingen te gebruiken. Probeer het nu met uw logo, een tijdelijke promotie of originele boodschap.

3-dubbel voordeel op uw bedrukte tape
Tot -50% + gratis cliché + gratis afroller vanaf 10 VE.

Draagtassen

Bedrukte draagtassen

Geef uw draagtassen een persoonlijk tintje en verhoog tegelijkertijd de zichtbaarheid van uw merk. Kies uit ons brede assortiment kraftpapieren draagtassen, herbruikbare draagtassen, enz. Wij garanderen u een onberispelijke drukkwaliteit en een levering binnen 2 tot 4 weken (na goedkeuring van de proefdruk).

Personaliseer gratis uw draagtassen
Uw bedrukte draagtassen tegen de beste prijs van neutrale draagtassen.

Bedrukte kartonnen dozen

Bedrukte kartonnen dozen

Heeft u dozen met specifieke afmetingen of kleuren nodig? Bijna alles is mogelijk. Voeg een beetje kleur toe aan uw verpakking of personaliseer de binnenkant van de doos met een leuke boodschap. Verander uw verpakking in een communicatiemiddel. Ga voor meer zichtbaarheid en een betere klantervaring!

Enveloppen en verzendzakken

Bedrukte enveloppen en verzendzakken

Bedruk uw enveloppen en verzendzakken en ga voor een professionele communicatie.

Etiketten

Bedrukte etiketten

Vergroot uw merkbekendheid met onze gepersonaliseerde etiketten. Kies uit een breed aanbod aan kleuren, vormen en materialen om het perfecte etiket voor uw product te creëren.

Etiketten

Bedrukte vuilniszakken

Laat uw vuilniszakken eenvoudig bedrukken met uw logo, boodschap, instructies, specifieke kleur, enz. Bekijk samen met onze specialisten alle mogelijkheden.

Welke voordelen heeft u met een bedrukte verpakking?

Of u nu grote, kleine, zware of lichte producten wilt versturen: een gepersonaliseerde verpakking is de perfecte reclame om uw merk nog meer in de kijker te zetten.

Met een visueel aantrekkelijke en gepersonaliseerde verpakking verhoogt u niet alleen uw reclame-effectiviteit, maar ook uw herkenningswaarde bij uw klanten. Daarom vindt u in ons assortiment een ruime keuze aan onbedrukte en personaliseerbare verpakkingen met een logo naar keuze.

Het bedrukken van verpakkingen is bij ons heel eenvoudig!

Omdat we ook overtuigd zijn van een gepersonaliseerde verpakking en we u altijd het best mogelijke verpakkingsmateriaal willen aanbieden, is een bedrukte verpakking bij ons heel eenvoudig te bestellen! In slechts enkele stappen kunt u bijvoorbeeld verpakkingstapes personaliseren.

Op zoek naar bedrukte kartonnen dozen, draagtassen, gripzakjes of etiketten? Welk verpakkingsproduct u ook wilt gebruiken als uniek communicatiemiddel: RAJA is uw professionele partner om uw verpakkingen te laten personaliseren. Ons team van specialisten helpt u verder om uw merk extra in de verf te zetten.