• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Antistatische dozen  ( 3 producten )

Verpak kleine elektronica in een antistatische doos

Antistatische dozen met binnen zacht geleidend schuim zijn ideaal voor het verpakken en beschermen van kleine elektronica en elektronische onderdelen. Antistatische dozen beschermen niet alleen tegen statische elektriciteit maar ook tegen schokken tijdens het transport of de vezending.

Antistatische dozen bieden een dubbele bescherming

Een antistatische doos is gemaakt uit sterk karton of plastic. Ze zijn perfect bestand tegen schokken en stoten die zich tijdens de verhandeling van uw goederen kunnen voordoen. Binnenin zijn antistatische dozen gevuld met zacht schokwerend en geleidend schuim. Elektrische schokken en statische ontladingen krijgen geen kans om uw elektronica te beschadigen. Het schuim houdt bovendien elektronische producten en componenten perfect op hun plaats in de doos. U kan ze zelfs in het schuim vastprikken.

Antistatische dozen zijn een ideale verpakking

Antistatische dozen vormen een ideale verpakking voor geheugenkaarten, printplaten, halfgeleiders, microprocessoren, weerstanden, LED’s, transistoren, enz. Voor grote gevoelige elektronische producten kan u opteren voor antistatische schuimfolie, antistatische luchtkussenfolie en zelfs antistatische rekfolie. Uiteraard zijn er ook allerhande antistatishe plastic zakjes en metaalzakjes in veel verschillende formaten.

Bel ons voor professioneel advies inzake antistatische dozen en andere antistatische verpakkingen op het nummer: 012 260 260.

Zoek mijn formaat Meer dan 1300 formaten op voorraad!

Vind uw specifieke afmetingen!
Geef uw afmetingen in cm: