• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Antistatische zakjes  ( 6 producten )

Bescherm kleine elektronische producten in een antistatisch plastic zakje

Statische elektriciteit kan ernstige schade toebrengen aan elektronica en elektronische onderdelen zoals microchips of een harde schijf van een computer. Dergelijke schade kan makkelijk vermeden worden door kleine elektronische producten te verpakken in een antistatisch plastic zakje. Deze zakjes neutraliseren elektrostatische ladingen en helpen om stofvrij te verpakken.

Antistatische zakjes in plastic, schuim of luchtkussenfolie

Naast de gewone antistatische plastic zakjes biedt Rajapack ook antistatische plasic zakjes met een zipsluiting, zachte antistatische schuimzakjes, antistatische zakjes in schokwerende luchtkussenfolie en antistatische metaalzakjes.

Antistatische zakjes en andere antistatische verpakkingen

De verschillende antistatische zakjes die u op de webshop vindt, zijn niet de enige antistatische verpakkingen die Rajapack aanbiedt. Zo zijn er ook rollen antistatische schuimfolie en antistatische luchtkussenfolie voor het verpakken van grotere elektronische producten. Antistatische dozen met geleidend schuim aan de binnenzijde zijn dan weer heel praktisch voor het verpakken van de kleinste elektronische producten. Ook deze antistatische verpakkingen kan u eenvoudig bestellen via de Rajapack webshop voor een 24u levering.

Bel ons voor professioneel advies inzake antistatische zakjes op het nummer: 012 260 260.

Zoek mijn formaat Meer dan 1300 formaten op voorraad!

Vind uw specifieke afmetingen!
Geef uw afmetingen in cm: