• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Luchtkussen- en schuimzakjes  ( 3 producten )

Luchtkussenzakjes verpakken en beschermen uw producten tegelijk

Kwetsbare en delicate producten verdienen een goede bescherming. Verpak ze daarom voor transport of verzending in zakjes gemaakt van schokwerende luchtkussenfolie of zachte schuimfolie. Soepele luchtkussenzakjes hebben noppen aan de buitenzijde die schokken perfect opvangen. De binnenzijde van een luchtkussenzakje is glad om ze makkelijk te kunnen vullen. Schuimzakjes voorkomen krassen op delicate oppervlakken.

Ruime keuze aan luchtkussenzakjes en schuimzakjes

Zowel luchtkussenzakjes als schuimzakjes zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende formaten, voor kleine of grotere producten. Dankzij hun zelfklevende sluiting kan u deze zakjes ook altijd makkelijk sluiten. Er zijn ook speciale antistatische luchtkussenzakjes voor het veilig verpakken en beschermen van gevoelige elektronische producten.

Beschermende en gewone plastic zakken

Luchtkussenzakjes, schuimzakjes, antistatische plastic zakjes, isothermische zakjes en corrosiewerende plastic zakjes bieden allemaal een heel specifieke bescherming aan uw producten.

Daarnaast vindt u in onze webshop ook nog heel wat andere soorten plastic zakken met of zonder zelfklevende sluiting, met zijvouwen, met zipsluiting of trekkoordje of herbruikbare gripzakjes met een druksluiting. Voor elk product biedt Rajapack een aangepaste plastic zak.

Bel ons voor professioneel advies inzake luchtkussenzakjes en schuimzakjes op het nummer: 012 260 260.

Zoek mijn formaat Meer dan 1300 formaten op voorraad!

Vind uw specifieke afmetingen!
Geef uw afmetingen in cm: