Meubelbeschermhoezen

››  2 producten

Verpak meubels in een plastic beschermhoes voor transport of opslag

Plant u een bedrijfsverhuis of renovatiewerken in uw kantoren en moet uw meubilair aan de kant, in de opslag of op transport? Verpak dan alles goed beschermd in deze grote en sterke plastic meubelhoezen. Zo voorkomt u krassen of beschadigingen door vocht, stof of verf. Rajapack biedt plastic beschermhoezen voor meubels in 6 verschillende formaten.

Meubelhoezen en plastic afdekzeilen

Grote meubelhoezen zijn erg praktisch voor het verpakken en beschermen van individuele stuks meubilair, zoals: zetels, stoelen, tafels, matrassen, enz. Zijn de te beschermen stukken echter te groot voor een meubelhoes, dan kan u ook werken met een groot en stevig afdekzeil. Hieronder kan u meerdere stuks meubilair samen brengen en perfect beschermen tegen stof en vuil.

Voor nog meer bescherming kan u meubels ook verpakken in schokwerende luchtkussenfolie of in zeer scheurbestendige rekfolie.

Bestel meubelhoezen via onze webshop

Rajapack meubelhoezen zijn steeds in voorraad en leverbaar binnen 24 uur volgend op uw bestelling. Die kan u makkelijk en snel plaatsen via de Rajapack webshop.

Bel ons voor professioneel advies inzake plastic meubelhoezen op het nummer: 012 260 260.

Vind uw plastic zak

Geef de gewenste afmetingen in cm

Opening:

Hoogte:

 

Kleur

  •  (15)

Materiaal

  •  (15)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Hoes groot formaat
9 referenties

Vanaf 66,70 € Excl. BTW
Meubelhoezen op rol
6 referenties

Vanaf 49,45 € Excl. BTW
1