Plastic gripzakjes

››  19 producten

Hergebruik gripzakjes zo vaak u wenst

Een plastic gripzakje is voorzien van een handige druksluiting. Hiermee kan u het zakje heel snel en makkelijk sluiten. Maar net zo eenvoudig ook weer openen en dit zo vaak u wenst. Gripzakjes zijn verkrijgbaar in sterk uiteenlopende formaten, ideaal voor het verpakken van heel kleine tot grote producten. Er zijn gripzakjes in transparant, gekleurd of ondoorzichtig plastic. Sommige plastic gripzakjes hebben witte beschrijfbare stroken. Hierop kan u de inhoud van het gripzakje noteren.

Plastic zakken met of zonder sluiting

Gripzakjes sluiten door middel van een druksluiting. Maar een zijn ook plastic zakjes die u hermetisch afsluit met een zipsluiting. Of plastic zakken met een zelfklevende klep, ideaal voor het verpakken van brochures, tijdschriften, textiel … En uiteraard leveren wij ook plastic zakken zonder sluiting voor het verpakken van alle mogelijke producten. Voor meer omvangrijke goederen kan u best kiezen voor plastic zakken met zijvouwen. Die bieden extra volume zodat u grotere producten makkelijk kan verpakken.

Plastic gripzakken altijd snel geleverd

Gripzakjes en alle andere plastic zakken uit ons assortiment zijn steeds voorradig en worden binnen 24 u geleverd in de hele Benelux. Gewoon online bestellen is alles wat u moet doen en wij doen de rest om uw gripzakken en andere verpakkingsmaterialen reeds de volgende dag bij u te hebben.

Bel ons voor professioneel advies inzake plastic zakken op het nummer: 012 260 260.

Vind uw plastic zak

Geef de gewenste afmetingen in cm

Opening:

Hoogte:

 

Kleur

  •  (3)
  •  (3)
  •  (3)
  •  (211)
  •  (4)

Materiaal

  •  (223)
  •  (1)
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
Gripzakje met gesealde sluiting
3 referenties

Vanaf 47,75 € Excl. BTW
Doorschijnend gekleurd gripzakje
9 referenties

Vanaf 28,25 € Excl. BTW
1