• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Plastic zakjes zonder sluiting  ( 8 producten )

Plastic zakken zonder sluiting zijn een ideale verpakking voor heel diverse producten

Een standaard plastic zak zonder sluiting is een écht polyvalente verpakking die geschikt is voor veel doeleinden. Zowel voor het verpakken van kleine tot heel grote producten, want de keuze aan formaten is haast onbeperkt. Ook voor lichte of zware goederen zijn er aangepaste plastic zakken in dun of heel dik plastic. Voor het verpakken van geschenken zijn er sterk glanzende of gekleurde plastic zakken. Gebundelde plastic zakjes zijn dan weer ideaal voor gebruik in winkels.

Plastic zakken met of zonder sluiting

Speciaal voor plastic zakken zonder sluiting levert Rajapack een heel assortiment sluitmiddelen: binders, tape, zakkensluiters, sluitklips enz. Heeft u toch liever plastic zakken met een eigen sluitsysteem, kies dan voor plastic zakken met een zelfklevende sluiting of voor gripzakjes met een druksluiting. Gripzakjes zijn perfect herbruikbaar want u kan ze openen en sluiten zo vaak u wenst.

Bestel plastic zakken online

Informatie over onze plastic zakken vindt u op de Rajapack webshop. Plastic zakken bestellen is hier bijzonder eenvoudig en snel. Alle plastic zakken worden binnen 24 uur uit voorraad geleverd, ongeacht of het plastic zakken zijn met of zonder sluiting.

Bel ons voor professioneel advies inzake plastic zakken zonder sluiting op het nummer: 012 260 260.

Zoek mijn formaat Meer dan 1300 formaten op voorraad!

Vind uw specifieke afmetingen!
Geef uw afmetingen in cm: