• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Plastic zakken met zijvouwen  ( 11 producten )

Verpak omvangrijke producten in een plastic zak met zijvouwen

Plastic zakken met zijvouwen nemen makkelijk een heel groot volume aan. Dankzij de zijvouwen krijgen ze extra diepte en wordt het verpakken van grote en omvangrijke goederen kinderspel. Plastic zakken met zijvouwen zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten. Want ook kleinere of zelfs losse producten kunnen een bepaalde dikte of omvang hebben en dan komen de zijvouwen goed van pas. Ook inzake de dikte van het plastic waaruit deze zakken met zijvouwen gemaakt zijn heeft u een ruime keuze. Zo zijn er ook zakken met zijvouwen uit heel dik en stevig plastic. Die zijn uiterst geschikt voor het verpakken van zeer zware goederen of producten met scherpe hoeken en kanten.

Plastic zakken met zijvouwen of standaard plastic zakken

Naast plastic zakken met zijvouwen levert Rajapack nog heel wat andere soorten plastic zakken. Standaard plastic zakken zonder sluiting bijvoorbeeld, of herbruikbare gripzakjes met een druksluiting, plastic zakken met een zelfklevende sluiting, luchtkussenzakjes, schuimzakjes, isothermische zakjes, antistatische zakjes, enz. Voor elk soort product vindt u in onze webshop een aangepaste plastic zak.

Bestel plastic zakken met zijvouwen online

Alle soorten plastic zakken die u in onze webshop vindt zijn steeds in voorraad, ook de plastic zakken met zijvouwen. Dit maakt dat wij uw bestelling van plastic zakken binnen 24 uur leveren in de hele Benelux. Zo bent u er zeker van dat u altijd beschikt over de juiste plastic zakken voor het verpakken van uw producten.

Bel ons voor professioneel advies inzake plastic zakken met zijvouwen op het nummer: 012 260 260.

Zoek mijn formaat Meer dan 1300 formaten op voorraad!

Vind uw specifieke afmetingen!
Geef uw afmetingen in cm: