• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Sluitmiddelen voor plastic zakjes  ( 8 producten )

Plastic zakken sluiten gaat eenvoudig en snel met tape, binders, nietjes, zakkensluiters …

Niet elke plastic zak heeft een eigen sluiting. Daarom voorziet Rajapack voor het makkelijk sluiten van standaard plastic zakken een heel assortiment sluitmiddelen: binders, smalle tape, zakkensluiters, transparante ronde etiketten, nietjes en niettangen, plastic clips, enz. Met een driller en bijhorende binders is elke grote plastic zak in een oogwenk stevig gesloten. En met een thermolasapparaat sluit u plastic zakken hermetisch af door ze gewoon dicht te smelten.

Plastic zakken met of zonder sluiting

Naast gewone plastic zakken zonder sluiting vindt u op de Rajapack webshop een ruime keuze aan plastic zakken met een eigen sluitsysteem. Herbruikbare gripzakjes kan u openen en sluiten zo vaak u wenst dankzij hun druksluiting. Zakjes met een ritssluiting sluiten dan weer luchtdicht af door gewoon de plastic schuiver dicht te schuiven. En natuurlijk zijn er ook de plastic zakken met zelfklevende sluiting. Hier volstaat het om de beschermstrip van de zelfklevende sluiting te verwijderen en de klep dicht te kleven.

Bestel plastic zakken en sluitmiddelen online

Alle soorten plastic zakken die u in onze webshop vindt zijn steeds in voorraad, ook de sluitmiddelen voor plastic zakken. Hierdoor kunnen wij uw bestelling leveren binnen 24 uur in de hele Benelux. Zo kan u altijd tijdig uw producten verpakken in plastic zakken.

Bel ons voor professioneel advies inzake sluitmiddelen voor plastic zakken op het nummer: 012 260 260.

Zoek mijn formaat Meer dan 1300 formaten op voorraad!

Vind uw specifieke afmetingen!
Geef uw afmetingen in cm: