• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Folie  ( 5 producten )

Wikkel uw gestapelde pallets machinaal in rekfolie

Gebruik rekfolie voor machinale verwerking en een wikkelmachine om zeer snel grote hoeveelheden pallets in rekfolie te verpakken. Zo optimaliseert u de werking van uw logistieke dienst, transport- of verpakkingsafdeling.

Kies de juiste rekfolie voor uw wikkelmachine

Rajapack biedt diverse soorten wikkelmachines en palletwikkelaars aan. Die werken met een specifiek soort rekfolie dat geschikt is voor machinale verwerking. U heeft hier de keuze uit gewone rekfolie, voorgerekte rekfolie of gekleurde rekfolie, zwart, wit of blauw. Koopt u een wikkelmachine aan, bestel dan meteen ook de bijhorende rekfolie. Dan kan u meteen aan de slag om uw pallets en goederen in rekfolie te wikkelen.

Wikkelmachines, rekfolie en pallets

Een wikkelmachine, een rol rekfolie voor machinale verwerking en een pallet, ze vormen samen een perfect trio. Ze zorgen ervoor dat uw goederen snel en stevig verpakt worden, veilig op transport gaan en onbeschadigd hun bestemming bereiken. Tevens vindt u bij Rajapack ook nog heel wat andere accessoires voor de palletisering van uw goederen: rekfolie voor manueel wikkelen, tussenbladen voor pallets, beschermhoeken en beschermprofielen, enz.

Bel ons voor professioneel advies inzake rekfolie voor machinaal wikkelen, op het nummer: 012 260 260.