Haspels voor rollen omsnoeringsband

››  1 product

Vervoer makkelijk al uw rollen omsnoeringsband met deze mobiele haspels

Afhankelijk van het materiaal kan een rol omsnoeringsband behoorlijk wat wegen. Het is dus niet altijd even makkelijk om die overal in uw bedrijf mee naartoe te nemen. Tenzij u natuurlijk gebruik maakt van een speciale en mobiele haspel voor rollen omsnoeringsband.

Een haspel voor elke soort omsnoeringsband

Omsnoeringsband bestaat in veel verschillende materialen: textiel, polypropyleen, polyester en staal. Elk type omsnoeringsband heeft zijn eigen karakteristieken en wordt gebruikt voor het omsnoeren van specifieke producten of ladingen. Daarom vindt u in de Rajapack webshop ook een aangepaste haspel voor elk soort omsnoeringsband.

Haspels voor omsnoeringsband hebben meestal een sterke stalen constructie. Vaak zijn ze uitgerust met een bandgeleider om de omsnoeringsband makkelijk af te rollen. Sommige hebben ook een handige gereedschapsbak waarin u omsnoeringsgereedschap en omsnoeringsklemmen kan leggen.

Bestel al uw omsnoeringsmateriaal online

Alle materialen die u nodig heeft om dozen, producten en pallets te omsnoeren vindt u samen op de Rajapack webshop: omsnoeringsband en bijhorende haspels, omsnoeringsmachines en omsnoeringskits en toebehoren voor omsnoeringsbanden.

Bel ons voor professioneel advies inzake haspels voor omsnoeringsband, op het nummer: 012 260 260
Transparante rekfolie
 
Aantal producten per pagina:
Sorteren op:
1
1