• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Spanbanden voor transport en vrachtwagens  ( 3 producten )

Maak ladingen tijdens het transport stevig vast met een spanband

Veiligheid gaat boven alles tijdens het transport van goederen. Met uiterst sterke spanbanden maakt u moeiteloos elke vracht stevig vast. Spanbanden houden uw pallets en verpakkingen perfect op hun plaats en zorgen ervoor dat die niet kunnen verschuiven.

Spanbanden voor transport

Spanbanden helpen ongevallen tijdens het transport te voorkomen en vermijden beschadiging van uw goederen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende sterkten. Een spanband in twee delen is geschikt voor een zware vracht. Met deze spanband sjort u ladingen vast op vrachtwagens of in containers. Dankzij de brede haken aan de uiteinden van de spanband klikt u hem makkelijk overal aan vast. Deze spanband is geschikt voor een vracht tot 2.000 kg.

Spanbanden voor een gemiddelde vracht kunt u gebruiken voor een lading tot 1.000 kg. Deze spanbanden bestaan uit 1 deel. Er is ook een allround spanband beschikbaar voor ladingen tot 400 kg!

Bestel spanbanden online

Bestel via de Rajapack webshop de spanbanden die u nodig heeft. Bekijk meteen ook alle andere materialen die wij aanbieden voor palletisering van uw goederen: palletten, omsnoeringstape voor pallets, rekfolie, tussenbladen voor pallets, beschermhoeken en –profielen, enz. Alle verpakkingsmaterialen worden binnen 24 u uit voorraad geleverd.

Bel ons voor professioneel advies inzake spanbanden voor transport of vrachtwagens, op het nummer: 012 260 260