• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Tussenbladen voor palletten  ( 5 producten )

Stabiliseer gestapelde pallets met tussenbladen

Wanneer u goederen of verpakkingen stapelt op een pallet, leg dan tussenbladen tussen de verschillende gestapelde lagen. De tussenbladen houden uw producten van elkaar gescheiden en voorkomen zo beschadiging. Bovendien maken tussenbladen uw pallets aanzienlijk stabieler.

Tussenbladen voor pallets zorgen voor een veiliger transport

Dankzij tussenbladen blijven de goederen op uw pallets beter op hun plaats. De lading zal minder snel verschuiven of vervormen tijdens het transport. Dit bevordert aanzienlijk de veiligheid.

Tussenbladen voor pallets zijn verkrijgbaar in diverse soorten en formaten. Tussenbladen met honingraatstructuur zijn vervaardigd uit sterk karton. Ze laten zich makkelijk op maat snijden of breken. Deze tussenbladen zijn gebruiksklaar, licht, sterk en recycleerbaar.

Akylux tussenbladen uit kunststof zijn afwasbaar en herbruikbaar. Er is ook een speciaal antislip tussenblad. Dit is gemaakt van stevig kraftpapier en heeft een waterbestendige antislipcoating waardoor producten als het ware op het tussenblad kleven. Tenslotte zijn er ook nog de gewone tussenbladen voor pallets vervaardigd uit sterk karton.

Bestel tussenbladen voor pallets via de webshop

Niets is eenvoudiger dan al uw verpakkingsmaterialen te bestellen via de Rajapack webshop. Ook alles wat u nodig heeft voor de palletisering van uw producten. En dit zijn lang niet alleen de tussenbladen voor pallets, maar ook de pallets zelf, afdekvellen voor pallets, omsnoeringstape voor pallets, beschermhoeken en profielen, rekfolie, enz.

Bel ons voor professioneel advies inzake tussenbladen voor pallets, op het nummer: 012 260 260