• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Voorgerekte rekfolie  ( 2 producten )

Voorgerekte rekfolie is tot 30% zuiniger

Voorgerekte rekfolie biedt een dubbel voordeel. U heeft heel wat minder folie nodig om pallets te omwikkelen dan met gewone rekfolie. Bovendien kan u met voorgerekte rekfolie pallets en dozen tot wel 30% sneller omwikkelen. Zo bespaart u niet alleen geld door minder rekfolie te verbruiken, maar spaart u ook heel wat tijd uit.

Voorgerekte rekfolie beschermt uw goederen

Voorgerekte rekfolie vervormt niet tijdens het omwikkelen en levert een constante druk op rond uw goederen of verpakkingen. Dit voorkomt dat uw vracht onder de druk van de rekfolie zou vervormen. Op die manier bent u er zeker van dat uw pallets onbeschadigd hun bestemming bereiken. Uw goederen worden trouwens door de voorgerekte rekfolie ook prima beschermd tegen stof, vuil en vocht.

Grote of kleine rollen voorgerekte rekfolie

Voorgerekte rekfolie wordt geleverd op rollen in groot of klein formaat. Met een grote rol en een speciale handafroller kan u heel snel gestapelde pallets omwikkelen. U kan kiezen uit 3 verschillende diktes voorgerekte rekfolie: ultra voor heel zware vracht, super voor middelzware pallets en standaard voor gewone goederen of verpakkingen.

Al het nodige om uw pallets met rekfolie te omwikkelen

Op de Rajapack webshop vindt u alles wat u nodig heeft om uw goederen en pallets veilig met rekfolie te omwikkelen. Naast de voorgerekte rekfolie zijn er ook rekfolies voor speciale doeleinden, gekleurde rekfolie, rekfolie voor rekfoliemachines, transparante rekfolie, ecologische rekfolie, handafrollers voor rekfolie en handige minirollen rekfolie.

Bel ons voor professioneel advies inzake voorgerekte rekfolie, op het nummer: 012 260 260