• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Wikkelmachine  ( 10 producten )

Verpak met een wikkelmachine razendsnel pallets in rekfolie

Met een wikkelmachine of palletwikkelaar wordt het omwikkelen van pallets met rekfolie kinderspel. Gebruik de juiste rekfolie in combinatie met een wikkelmachine en de klus is zo geklaard. Zelfs dagelijks grote hoeveelheden pallets omwikkelen met rekfolie vormt geen enkel probleem.

Optimaliseer de werking van uw logistieke dienst met een wikkelmachine voor rekfolie

Zet een wikkelmachine voor rekfolie in en uw logistieke dienst, transport- of verpakkingsafdeling zal heel wat efficiënter werken. Een wikkelmachine bespaart kostbare tijd bij het omwikkelen van pallets met rekfolie.

Wikkelmachines voor rekfolie bestaan in 3 verschillende uitvoeringen. Een halfautomatische wikkelmachine kan per dag tot 75 pallets met een maximaal gewicht van 1500 kg aan. Gesofisticeerde palletwikkelaars zijn voorzien van allerlei technische snufjes zoals een voorreksysteem, een mechanische rem ... Sommige van deze palletwikkelaars verwerken tot 250 pallets per dag. Houdt u het liever eenvoudiger kies dan voor een mobiele palletwikkelaar voor rekfolie.

Wikkelmachines en bijhorende rekfolie snel bestellen

Op de Rajapack webshop vindt u alle informatie rond de wikkelmachines en palletwikkelaars die wij aanbieden. Heeft u terzake vragen aarzel dan niet ons te contacteren. Bestel samen met uw wikkelmachine ook de geschikte rekfolie voor machinaal wikkelen en pallets in hout, houtvezel, kunststof of karton om uw goederen op te stapelen.

Bel ons voor professioneel advies inzake wikkelmachines voor rekfolie, op het nummer: 012 260 260.