Rajapack gaat in Tongeren fors uitbreiden

2  min. leestijd

  Rajapack kent in de Benelux al jarenlang een sterke groei. En wie groeit moet van tijd tot tijd ook uitbreiden. In 2016 mochten we een opmerkelijke groei noteren van meer dan 10%. In Tongeren is er hierdoor extra opslagruimte én personeel nodig. Hoe zien de plannen eruit?

  Nieuwe opslagruimte en extra personeel

  Om te blijven voldoen aan de vraag van onze klanten zagen we ons genoodzaakt om onze opslagruimte flink uit te breiden. Vanaf 1 januari 2017 zal onze site op het industrieterrein Tongeren Oost worden uitgebreid met een gebouw van 20.000 m2 (DC3 op het kaartje hierbeneden). Rajapack beschikt hierdoor voortaan over 50.000 m2 opslagruimte. Deze ruimte is zeker en vast nodig om de méér dan 7.250 producten die de catalogus telt voortdurend beschikbaar te houden.

  Naast opslagruimte zal Rajapack nu en in de toekomst ook uitbreiden met heel wat nieuwe werkkrachten. Bij Rajapack werken nu al 175 personeelsleden. De nieuwe uitbreiding zal in de komende jaren voor 25 extra jobs zorgen, minstens…  Want in de verpakkingssector doet niemand beter: de RAJA Group, actief in 17 landen is met een omzet van €500 miljoen de onbetwistbare marktleider in Europa. En vastbesloten zijn voorsprong nog te vergroten.

  Site van Rajapack in Tongeren

  Groeien op de lange termijn! 

  Het groeiverhaal dat Rajapack jaar na jaar neerzet is gebaseerd op enkele eenvoudige principes. In de eerste plaats willen we er hier bij Rajapack voor zorgen dat alle producten altijd op voorraad zijn. Hierdoor moet je als klant nooit wachten op een levering. Bovendien garanderen we dat alle bestellingen in 24 uur, of zelfs sneller, worden verzonden naar overal in de Benelux. Wil je een product bestellen, dan zorgen we bovendien dat er altijd een verpakkingsspecialist voor je klaarstaat. Dat kan online via de chatfunctie op onze website ofwel telefonisch. Zo is elke klant zeker van gepersonaliseerd advies.

  Over de auteur

  Christophe Jansen: Christophe werkt als auteur voor RAJA. Als Content en Communicatie Specialist geeft hij vorm aan het verhaal achter RAJA's producten.
  Leave a reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

   

  Populaire onderwerpen