012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
1
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Onze klanten getuigen

Image video

« Wij gebruiken dozen van RAJA voor al onze internationale verzendingen. Voor het opvullen van deze dozen maken we gebruik van onze nieuwe verpakkingsmachine Fillpak® TT, die ter plaatse feilloos werd geïnstalleerd door een vakbekwame technicus. »

— Linda Lamock
Logistiek Manager

Image video

« Vele producten als cadeau verpakken en presenteren, dat is onze dagelijkse zorg, ook voor onze groeiende e-commerce business. Als jonge onderneming worden wij door de specialisten van RAJA uitstekend geholpen. »

— Isabelle van Echelpoel
Zaakvoerder

Image video

« Recent kochten we paktafels aan bij RAJA. Een aanrader voor al wie een magazijn of opslagplaats moet inrichten. Het professioneel advies gaf bij onze beslissing de doorslag ! »

— Nicolette Bronkhorst
Aankoop Manager

Image video

« Wil je in e-commerce duizenden producten kunnen verzenden, van alle maten en gewichten, dan kan je niet zonder een verpakkingspartner zoals RAJA. »

— Luc Helmink
Eigenaar

Image video

« Een van de geweldige voordelen bij RAJA is dat we zelf geen voorraad moeten houden: ze leveren klokvast, alles in één keer en precies zoals gevraagd. »

— Xavier Doome
Algemeen bestuurder

Image video

« We hebben altijd dezelfde contactpersoon bij RAJA. Hun snelle service en robuuste kwaliteit overtuigen ons iedere keer weer. »

— An Roevens
Assistant logistics