• 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
Nederlands | Français
logo raja 012.260.260 Van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € leeg
Bestellen Per referentie

Luchtkussenfolie, noppenfolie

(21 producten)

Verpak uw producten in luchtkussenfolie of noppenfolie en bescherm ze tegen schokken

Zachte en soepele luchtkussenfolie neemt perfect de vorm van uw producten aan. De met lucht gevulde noppen van deze bubbelfolie vangen perfect schokken op en voorkomen beschadiging van uw producten. Delicate en breekbare producten kan u heel makkelijk in luchtkussenfolie wikkelen alvorens ze in een kartonnen doos te verpakken.

Schokabsorberende luchtkussenfolie

Op de Rajapack webshop vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan diverse soorten luchtkussenfolie. Luchtkussenfolie op rol bijvoorbeeld met een breedte tussen 30 en 200 cm. Luchtkussenfolie met grote en kleine noppen. Antistatische luchtkussenfolie of milieuvriendelijke luchtkussenfolie uit gerecycleerd materiaal. Luchtkussenfolie in een handige dispenserdoos. Luchtkussenbuisfolie voor het verpakken en beschermen van lange en smalle producten. Of de bijzonder handige luchtkussenfoliezakjes voor het veilig verpakken van kleinere producten.

Om het even in welk soort luchtkussenfolie of noppenfolie uw goederen verpakt worden, u bent altijd zeker van een prima bescherming tegen schokken en krassen.

Luchtkussenfolie en andere beschermende verpakkingsmaterialen

Uiteraard bestaan er naast luctkussenfolie nog heel wat andere verpakkingsmaterialen die tot doel hebben uw producten te beschermen. Voor zeer delicate oppervlakken kan u best zachte schuimfolie gebruiken als bescherming. Lege ruimte in verpakkingen rondom uw producten vult u bij voorkeur op met schokwerend opvulmateriaal. Of u kan ook opteren voor een milieuvriendelijke bescherming in papier of karton.

Bestel luchtkussenfolie online voor een snelle levering

Alle soorten luchtkussenfolie en noppenfolie die Rajapack aanbiedt worden binnen 24 uur bij u uit voorraad geleverd. Dit geldt trouwens ook voor alle andere beschermende verpakkingsmaterialen en opvulmaterialen die u vindt in onze webshop. Service en kwaliteit, dat is nu eenmaal waar Rajapack voor staat.

Bel ons voor professioneel advies inzake luchtkussenfolie en noppenfolie op het nummer: 012 260 260.

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Gerecycleerd
Kleur
21 producten Filters verwijderen
Lijst Raster