012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Luchtkussenfolie zakjes

Gebruik zakjes in luchtkussenfolie voor het verpakken en beschermen van kleine producten

Luchtkussenfolie op rol is de meeste gekende vorm van deze schokwerende bubbelplastic. Maar speciaal voor het verpakken van kleine producten bestaan er ook heel handige luchtkussenfoliezakjes, met of zonder zelfklevende sluiting. Zakjes in luchtkussenfolie zijn even beschermend en schokwerend dan de variant op rol.

Snel en makkelijk verpakken in luchtkussenfoliezakjes

De schokabsorberende noppen van een luchtkussenfoliezakje zitten aan de buitenkant. De binnenzijde van het zakje is glad en soepel zodat u makkelijk kleine producten in het zakje kan schuiven. Zo verloopt het verpakken van uw goederen heel wat sneller.

Plastic zakjes in luchtkussenfolie bestaan in verschillende varianten: met of zonder zelfklevende sluiting, met grote of kleine noppen, in antistatische luchtkussenfolie, in gerecycleerde luchtkussenfolie en zelfs in lange en smalle luchtkussenbuisfolie.

Luchtkussenfoliezakjes en antistatische zakjes

Beschermende verpakkingsmaterialen vindt u bij RAJA te over. Zo is er keuze uit meer dan 36 verschillende formaten luchtkussenfoliezakjes. Maar er zijn ook antistatische zakjes die gevoelige elektronische producten beschermen tegen statische elektriciteit. Of heel zachte schuimfolie voor het verpakken van kwetsbare goederen. En voor het beschermen van op elkaar gestapelde producten of verpakkingen zijn er de tussenbladen en schokwerende kussentjes.

Bel ons voor professioneel advies inzake luchtkussenfoliezakjes op het nummer: 012 260 260

5 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie