012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Dozen voor drukwerk

Kartonnen dozen op A4, A3, A5, A6 en A7 formaat

RAJA levert aangepaste kartonnen dozen voor het verpakken van drukwerk. De formaten van deze kartonnen dozen zijn speciaal afgestemd op de meest gangbare drukwerkformaten: A3, A4, A5, A6 en A7 formaat. Het zijn sterke kartonnen dozen uit zwaar en kwalitatief karton. Uw drukwerk goed verpakken is erg belangrijk. Zo blijft het altijd mooi en onbeschadigd tijdens transport of opslag.

Kartonnen dozen voor het verpakken van drukwerk

Speciaal voor het verpakken van drukwerk vindt u in ons assortiment kartonnen dozen en postverpakkingen met 80 verschillende commerciële DIN-formaten. A4-dozen en A3-dozen zijn ongetwijfeld de meest gekende. Maar natuurlijk zijn er ook kartonnen dozen op maat van kleiner drukwerk zoals A5, A6 of A7 dozen. Ook postdozen en dekseldozen zijn vaak handig om drukwerk in te verpakken en te verzenden.

Dozen voor drukwerk en andere verpakkingen

Het RAJA assortiment bevat nog heel wat andere verpakkingen en verpakkingsmaterialen naast dozen voor drukwerk. Uit voorraad leverbaar binnen 24 uur bieden wij ook gewone kartonnen dozen aan, exportdozen, geschenkdozen, archiefdozen, verhuisdozen, palletiseerbare dozen, enz.

En vindt u niet onmiddellijk de ideale kartonnen doos, dan maken wij die gewoon voor u op maat, met of zonder bedrukking.

Bel ons voor professioneel advies inzake kartonnen dozen voor drukwerk op het nummer: 012 260 260.

34 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie