012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,6/5
Klantbeoordelingen
10
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Beschermhoezen

Bescherm meubels en kledij met een plastic hoes

De RAJA webshop biedt speciale plastic hoezen voor het verpakken en beschermen van meubels of kleding. Deze hoezen zijn erg handig voor langdurige opslag van uw meubilair of kledij of bij het uitvoeren van schilder- en renovatiewerken. Plastic hoezen beschermen prima tegen vuil, vocht en stof.

Kledinghoezen en meubelhoezen

Transparante kledinghoezen zijn beschikbaar op rol, voorgesneden per hoes. Elke hoes is dus makkelijk afscheurbaar. Of u kiest voor een kledinghoes met een zipsluiting die hermetisch afsluit.

Meubelhoezen zijn uiteraard heel wat groter en vervaardigd uit sterk plastic. Ze zijn eveneens voorgesneden en ideaal voor het beschermen van meubels tijdens transport of opslag. Ook voor het verpakken van grote voorwerpen zoals matrassen zijn er aangepaste plastic hoezen.

Bestel beschermhoezen online

Start u binnenkort met renovatie- of opruimwerken? Of plant u een bedrijfsverhuis? Bestel dan snel via de RAJA webshop plastic beschermhoezen voor kledij en meubels. Zo bent u er zeker van dat ze geen schade oplopen tijdens deze activiteiten.

Bel ons voor professioneel advies inzake kledinghoezen en meubelhoezen op het nummer: 012 260 260.

8 bestelcodes
Sorteren op: Relevantie